Pumpkin Pie Shake

Pumpkin Pie Shake
Pumpkin Pie Shake to bezglutenowe napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, nadzienie z ciasta dyniowego, lody waniliowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz odparowane mleko, lody i nadzienie z dyni w blenderze i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie MixPumpkin Pie Mix
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Wlać do szklanki; wierzch z bitą polewą i zmielonym cynamonem do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia14
Magazyn