Pumpkin Gingerbread Snack Bars
Jeśli 61 centów za porcję spada w budżecie, Pumpkin Gingerbread Snack bary mogą być niesamowite bezglutenowe i wegańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz nektar z agawy, ekstrakt z wanilii, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj piernikowe batoniki z dyni, Piernikowe Batoniki Z Dyni, oraz Pumpkin Spice Frosted Snack Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. linia 8-calowy plac patelni z 2 kawałki pergaminu, po jednym będzie każdy way.In średni garnek na średnim ogniu, wymieszać dynię, melasę, cukier i olej.
Podgrzać, aż stopi się i połączy.
Zdjąć z ognia i wymieszać w vanilla.In blender lub robot kuchenny, dodać płatki owsiane. Zmiksuj na najniższej prędkości (lub impulsie, jeśli używasz procesora), aż do zgrubnego posiekania. Nie chcesz sproszkować go na mąkę - celem jest zachowanie szorstkiej konsystencji, z dużymi kawałkami owsa i mniejszymi ones.In w dużej misce wymieszać suche składniki (owies, mąkę, cynamon, imbir, sól i żurawinę).Mokre składniki miarka na suchym i dobrze wymieszać, aż do połączenia. Mieszanina będzie bardzo lepka i ciężka. Całkowicie normalne...przysięgnij.Wymieszać ciasto na przygotowaną kwadratową patelnię. Ponieważ ciasto jest tak lepkie i gęste, trudno je równomiernie rozłożyć. Umieściłem kawałek papieru pergaminowego na wierzchu ciasta i docisnąłem go rękami, starając się równomiernie rozłożyć, gdy szedłem. To zajmuje trochę czasu, więc nie martw się! Po naciśnięciu go tak gładko, jak tylko mogłem, położyłem wałek do ciasta na pergaminie i zwinąłem go gładko, naciskając palcami krawędzie.
Piec w piekarniku, odsłoniętym, przez 22-25 minut (ja upiekłam 2
aż będzie twardy w dotyku. Schłodzić na patelni przez 5 minut, a następnie podnieść plac i schłodzić na stojaku chłodzącym przez kolejne 30 minut. Pokroić w 10-12 pasków.Do glazury( opcjonalnie): w małej misce wymieszać wszystkie składniki glazury do połączenia.
Dodaj glazurę do plastikowej torby i odetnij róg, abyś mógł "wybić" ją na pręty. Lub po prostu rozłóż pręty mieszaniną nerkowca za pomocą noża. Twoja decyzja.