Pumpkin Crunch Coffee Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać Pumpkin Crunch Coffee Cake spróbować. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 124 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 35 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, Pumpkin spice cookie mix, Pumpkin Pie mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ciasto Blum ' s Coffee Crunch, Cranberry Crunch Coffee Cake, oraz Ciasto Kawowe Peach Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Smarować 8-calową kwadratową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W średniej misce, wymieszać razem Bisquick mix, mleko, jajko, cukier granulowany i 1 łyżeczka przyprawa pumpkin pie aż dobrze wymieszane.
Wlać połowę ciasta na patelnię.
Wymieszaj ciasto z dyni na cieście; wlej pozostałe ciasto na wierzch.
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki polewy z widelcem, aż crumbly.
Posyp ciasto; lekko przeciągnij nóż do masła przez polewę, aby wymieszać z górną warstwą ciasta.
Piec 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Podawać na ciepło lub chłodno.