Pulpety z wołowiny i mozzarelli
Jeśli masz mniej więcej 30 minut aby spędzić w kuchni, pulpety z wołowiny i mozzarelli mogą być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Mieszanka gotowych klopsików, mozzarella, sos pomidorowo-bazyliowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pulpety Nadziewane Mozzarellą, Pulpety Nadziewane Mozzarellą, oraz Pulpety Nadziewane Mozzarellą.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Zwilż ręce, wepchnij kawałek mozzarelli do środka każdego klopsika, a następnie ponownie uformuj mięso w kulkę.
Umieścić na blasze do pieczenia i gotować przez 15-20 minut, aż będą rumiane i gotowane przez.
W międzyczasie przełóż sos na patelnię. Delikatnie podgrzać, pozwalając mu pęcherzyków i zmniejszyć trochę. Gdy klopsiki są ugotowane, pop mini szaszłyk w każdym z nich i podawać z sosem do zanurzenia.