Pulpety z indyka w sosie warzywnym

Pulpety z indyka w sosie warzywnym
Pulpety z indyka w sosie warzywnym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka bułki tartej, skondensowana zupa jarzynowa, mielony indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 61%. Spróbuj Pulpety z sosem warzywnym, Pulpety z indyka i sos, oraz Pulpety z indyka w sosie pomidorowym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn