Pulpety wolnoopalające z pieczonym sosem z czerwonej papryki
Jedna porcja zawiera 140 kalorii, 8G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 80 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dressing, sos marinara, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i דל פחמימות,zny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Klopsiki wolnoopalające z pieczonym kabaczkiem Spaghetti, Łatwe powolne klopsiki i sos, oraz Klopsiki z włoskiej kiełbasy z sosem Chianti i Fusilli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić klopsiki w 3-do 4-quart powolnej kuchence.
Paprykę umieścić w blenderze; przykryć i zmiksować na gładką masę.
Dodać ser i włoski dressing; przykryć i zmiksować do wymieszania.
Dodaj sos marinara; pulse aż tylko mieszane.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 6 do 7 godzin.
Wymieszać przed podaniem. Klopsiki trzymają się na małym ogniu do 2 godzin; od czasu do czasu mieszają.