Pullman Loaf

Pullman Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Bochenka Pullman. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka instant drożdży, mąki pszennej, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudełko Pullman Bochenek Przepis, Jajka w koszulce, zwiędły szpinak i Pullman Bochenek tosty z boczkiem, cebulą i dżemem pomidorowym, oraz Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce miksera stojącego połącz wodę, mąkę kaszową, miód, drożdże i mąkę chlebową. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Kaszy MannejMąka Z Kaszy Mannej
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj białą mąkę pszenną, sól i masło i ugniataj za pomocą haczyka do ciasta z miksera stojącego, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Mąkę powierzchnię roboczą lekko, i ugniatać ręcznie krótko, a następnie uformować ciasto w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
3
Skropić oliwą z oliwek i odstawić do miski. Przykryć folią i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. obrócić ciasto i zagnieść go na krótko, aby wybić duże pęcherzyki. Uformuj go w kłodę o długości około 13 cali-aby zmieścił się wewnątrz patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść dziennik na patelni, szew stronie w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Nałożyć pokrywkę na patelnię i odstawić na bok, aż ciasto wzrośnie do około cala górnej części patelni-około 40 minut ( ale na wszelki wypadek warto sprawdzić w 30 minutach)
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Piec w temperaturze 350 stopni, aż Bochenek będzie złoty kolor, około 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Wyjmij bochenek z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn