Pullman Loaf
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Bochenka Pullman. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 9g białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka instant drożdży, mąki pszennej, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudełko Pullman Bochenek Przepis, Jajka w koszulce, zwiędły szpinak i Pullman Bochenek tosty z boczkiem, cebulą i dżemem pomidorowym, oraz Ackee i Cod Stewart Loaf (Ackee-Saltfish-Codfish-Bacalao Loaf) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce miksera stojącego połącz wodę, mąkę kaszową, miód, drożdże i mąkę chlebową. Wymieszać, aby połączyć. Przykryć i odstawić na 20 minut.
Dodaj białą mąkę pszenną, sól i masło i ugniataj za pomocą haczyka do ciasta z miksera stojącego, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne. Mąkę powierzchnię roboczą lekko, i ugniatać ręcznie krótko, a następnie uformować ciasto w kulkę.
Skropić oliwą z oliwek i odstawić do miski. Przykryć folią i odstawić na 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. obrócić ciasto i zagnieść go na krótko, aby wybić duże pęcherzyki. Uformuj go w kłodę o długości około 13 cali-aby zmieścił się wewnątrz patelni.
Umieść dziennik na patelni, szew stronie w dół.
Nałożyć pokrywkę na patelnię i odstawić na bok, aż ciasto wzrośnie do około cala górnej części patelni-około 40 minut ( ale na wszelki wypadek warto sprawdzić w 30 minutach)
Piec w temperaturze 350 stopni, aż Bochenek będzie złoty kolor, około 40 minut.
Wyjmij bochenek z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku przed krojeniem.