Pulled Pork BBQ
Pulled Pork BBQ może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 64G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, płatki pieprzu, boston butt i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 14 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches, oraz Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork dla podobnych receptur.
Instrukcje
Powoli dymu Tyłek Boston w Odkryty palacza, aż mięso jest gotowane przez i spada z kości, o 10 do 12 godzin.
Wyjmij wieprzowinę z palacza i usuń kość i nadmiar tłuszczu. Rozłóż mięso rękami.
Po wyciągnięciu, dodać czarny pieprz, czerwony pieprz, cukier, i sos BBQ do mięsa, do smaku. Ocet zagotować i zalać mięsem i przyprawami.
Niech wieprzowina i BBQ mieszaniny siedzieć kilka godzin przed podaniem do bardziej aromatyczne mięso.