Puddingi ze szparagami i parmezanem

Puddingi ze szparagami i parmezanem
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 158 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz jajka, szparagi, ser ricotta z pełnego mleka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi, szynka i budyń chlebowy Fontina, Parmezan Szparagi, oraz Parmezan Szparagowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło osiem 3/4 szklanki budyń lub suflet Dania. Płaszcz z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
BudyńBudyń
MasłoMasło
2
Odciąć końcówki szparagów. Gotować porady w dużym rondlu wrzącej osolonej wody, aż chrupiące-miękkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Odcedzić; Zapasowe Końcówki i 1 szklanka płynu do gotowania. Grubo posiekać łodygi szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj cebulę; smażyć do miękkości, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodaj łodygi; smażyć, aż będzie krucho-miękka, o 5 protokół.
7
Dodaj reserved płyn do gotowania szparagów. Przykryć; gotować na wolnym ogniu, aż łodygi będą miękkie, około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
8
Odsłaniać; gotować do wchłonięcia płynu, często mieszając, około 5 minut.
9
Przełożyć do robota kuchennego; puree.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
10
Dodać parmezan, ricottę i mąkę. Korzystając z WŁĄCZANIA/WYŁĄCZANIA, przetwarzaj tylko do mieszania. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ParmezanParmezan
Ser RicottaSer Ricotta
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
11
Jajka ubić w misce, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Dodać puree ze szparagów; trzepaczką zmiksować. Wymieszać wszystkie z wyjątkiem 16 końcówek szparagów. Podziel krem między filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
13
Umieścić kubki w patelni do pieczenia. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przykryć; schłodzić puddingi i pozostałe końcówki szparagów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
14
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
15
Wlać gorącą wodę do patelni, aby uzyskać 1 cal po bokach filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
16
Piec puddingi aż do zestawu, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
17
Odstawić na 10 minut. Odwróć na talerze.
18
Dekoruj końcówkami szparagów.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn