Pudding Yorkshire I

Pudding Yorkshire I
Yorkshire Pudding i jest Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 50 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Pudding Yorkshire, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, jajka i mleko wymieszać w blenderze na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić na 1 godzinę, a następnie włożyć masło do naczynia żaroodpornego i stopić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
3
Dodaj ciasto.
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec budyń przez 20 minut w nagrzanym piekarniku, następnie obniżyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez kolejne 15 minut. Gdy złoty, pokroić i służyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn