Pudding ryżowy Reese ' s

Pudding ryżowy Reese ' s
Pudding ryżowy Reese jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 234 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cynamon, jajko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe ciasteczka Reese ' s Pudding, Reese ' s Peanut Butter Cup Bread Pudding, oraz Chocolate Reese ' s Pieces Pudding Cookies dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować wodę i dodać ryż. Tuż przed wchłonięciem całej wody dodaj 1 szklankę mleka ryżowego, cukier, sól i cynamon. Nadal gotować na niskim poziomie, aż będzie gęsty i kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
CynamonCynamon
CukierCukier
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
2
Połączyć ubite jajko i 1/2 szklanki mleka ryżowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko RyżoweMleko Ryżowe
JajkoJajko
3
Dodać do mieszanki ryżu i ciągle mieszać, aż budyń będzie bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
4
Zdjąć z ognia i dodać margarynę i wanilię. Danie do miski i służyć ciepłe, lub przykryć folią i schłodzić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
WaniliaWanilia
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Podawać na zimno.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn