Pudding ryżowy Bobby ' ego

Pudding ryżowy Bobby ' ego
Pudding ryżowy Bobby ' ego to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mleko, wodę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bobby ' s Light bananowy Pudding, Pudding bananowy wujka Bobby ' ego, oraz Bobby ' s Lighter fresh Fruit Bread Pudding dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ryż w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
2
Dodać mleko, wodę, sól i ryż. Przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki. Wymieszaj skondensowane mleko, wiśnie i śmietanę. Gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub aż budyń lekko zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Funtowe Połówki Orzechów PekanFuntowe Połówki Orzechów Pekan
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką wanilii i pomarańczy. Łyżka budyniu do poszczególnych miseczek i posypać gałką muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia6
Magazyn