Pudding ryżowy Bobby ' ego
Pudding ryżowy Bobby ' ego to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 446 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mleko, wodę, skórkę pomarańczową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bobby ' s Light bananowy Pudding, Pudding bananowy wujka Bobby ' ego, oraz Bobby ' s Lighter fresh Fruit Bread Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ryż w górnej części podwójnego kotła ustawionego na gotującej się wodzie.
Dodać mleko, wodę, sól i ryż. Przykryć i gotować, aż ryż będzie miękki. Wymieszaj skondensowane mleko, wiśnie i śmietanę. Gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub aż budyń lekko zgęstnieje, często mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać ze skórką wanilii i pomarańczy. Łyżka budyniu do poszczególnych miseczek i posypać gałką muszkatołową.