Pudding Czekoladowy Potrójny

Pudding Czekoladowy Potrójny
Potrójny Pudding czekoladowy może być tylko deser, którego szukasz. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 8G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, masło, Holenderski proces kakao w proszku, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pudding Czekoladowy Potrójny, Pudding Chlebowy Potrójny Czekoladowy, oraz Potrójny Pudding Czekoladowy Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w żaroodpornej misce nad rondlem z gorącą (nie gotującą się) wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj czekoladki i mieszaj, aż się stopią i będą gładkie.
3
Wyjąć miskę z rondla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podgrzać mleko i 1/3 szklanki cukru w rondlu na średnim ogniu, aż będzie na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Pozostałe 2/3 szklanki cukru, kakao, skrobia kukurydziana i sól ubić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Ubić jajka, żółtko i śmietanę. Stopniowo ubijaj połowę gorącej mieszaniny mleka, a następnie wlewaj do rondla z pozostałą mieszaniną mleka, stale ubijając. Doprowadzić do wrzenia, częstokroć ubijająci skrobanie boku rondla. Zmniejsz ciepło do niskiego i pozwól bańce na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Zdjąć rondel z ognia. Przecedzić budyń przez sito do średniej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Ubić w roztopionej mieszaninie czekolady, rumu i wanilii. Łyżka budyniu do 6 słoików lub miski. Przykryj każdą folią, naciskając ją bezpośrednio na powierzchnię i przebijając ją kilka razy czubkiem małego noża. (Jeśli lubisz skórkę na budyniu, nie przykrywaj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Niech budyń ostygnie w temperaturze pokojowej, aż do letniej, około 1 godziny, a następnie przechowywać w lodówce, aż schłodzone, co najmniej 2 godziny. (Budyń można schłodzić do 3 dni.)
10
Zdjąć folię i przykryć bitą śmietaną i ogoloną czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
11
Zdjęcia David Malosh
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn