Puddin Place Eggs
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 296 kalorii, 18g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Jeśli 1,21 zł za porcję spada w budżecie, Puddin Place jaj może być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odbierz kanadyjski bekon, ser mozzarella, grubo zmielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puddin', Puddin ' Pops, oraz Puddin ' Cones dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść po 1 kromce kanadyjskiego boczku na dnie 6 (6-oz.) lekko nasmarowane ramekiny lub puchary budyniowe.
Posypać 1/4 szklanki sera na wierzchu boczku w każdym ramekin, i wcisnąć ser na boki ramekin, co dobrze w środku sera. Rozbij 1 jajko na środek każdej studni.
Posypać równomiernie solą i pieprzem.
Wlać 2 Łyżki. na wierzch każdego jajka ubijamy śmietanę.
Każdy równomiernie posypać papryką.
Umieść ramekiny na blasze do pieczenia.
Piec w 350 przez 20 do 25 minut lub aż jajko jest gotowane do pożądanego stopnia doneness.
Podawać z prażonymi połówkami angielskich muffinów, w razie potrzeby.