Ptysie Z Porów-Boczku

Ptysie Z Porów-Boczku
Chrupki z porem i bekonem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Jeśli masz ciasto francuskie, masło, boczek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Spróbuj Chrupki Z Serem I Bekonem, Cheddar z boczkiem, oraz Chrupki Do Pizzy Z Boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek podsmażamy na średnim ogniu na średniej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przełożyć do miski z łyżką szczelinową i wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać masło, wirować do stopienia, dodać pory, czosnek, sól i kilka zmielonych pieprzu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pory będą miękkie-chrupiące, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Wlać białe wino i wymieszać z boczkiem. Obniżyć ogień do niskiej i gotować, pokryte, o 5 minut, lub do pory są miękkie i wino odparowuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Ostudzić do temperatury pokojowej.
6
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Na powierzchni roboczej z mąką i wałkiem do ciasta z mąką zwiń arkusz ciasta na grubość 1/8 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
8
Ciasto pokroić na okrągłe z masłem i mąką 2-in. foremka do ciastek lub ciastek z karbowanymi krawędziami i układaj okrągłe 1/2 cala. apart na 2 blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
9
Naciśnij wkładki każdej rundy palcem, aby zrobić depresję, pozostawiając 1/4-in. rim. Poke środek każdej rundy raz widelcem i łyżką skąpe łyżeczki. nadzienia grzybowego na centra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Ubić jajko, śmietanę i gałkę muszkatołową i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Piec ciasta, aż złoty kolor i zaczyna się nadmuchać, 8 do 12 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Wyjąć z piekarnika i obniżyć temperaturę do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Z końcem małego lejka, ostrożnie uderz centra wypieków, jednocześnie łyżeczkując około 1/2 łyżeczki. jajko-śmietanę wymieszać w górnej części lejka (aby pomóc w prowadzeniu płynu) i do ciasta (łyżka w więcej, jeśli ciasto przyjmie go bez przepełnienia).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
PunchPunch
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
14
Piec ciastka innym 10 do 15 minut, lub do głębokiego złoty kolor.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia6
Magazyn