Psy Coneya
Przepis na Coney Dogs można przygotować w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 458 kalorii, 23 g białka i 26 g tłuszczu. Za 1,34 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24 osobom. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką oregano, hot dogi, natartą szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 48%. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Coney Dogs, Chili Coney Dogs i Coney Island Chili Dogs.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku smaż wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odpływ. Wymieszaj wodę, koncentrat pomidorowy i przyprawy.
Przykryć i dusić przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając.
Podawać do hot-dogów; ewentualnie posypać serem.
Polecane wino: Riesling, Wino Różane, Gewurztraminer
Riesling, wino różowe i Gewurztraminer to świetny wybór na hot dogi. Gewürztraminer będzie świetny do podstawowego hot doga w stylu nowojorskim z musztardą i kiszoną kapustą. Dla psa w stylu Chicago z kwaśnymi piklami i ostrą papryką możesz wybrać chrupiącego Rieslinga. Bez względu na dodatki, wytrawne różowe prawie zawsze się sprawdzi. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.