Pstrąg Z Grilla
Grillowany pstrąg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.35 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Mieszanka estragonu, filety z pstrąga, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską, Cały Pstrąg Z Grilla, oraz Pstrąg Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Wlać mieszaninę oleju na ryby. Top ryby równomiernie z estragonem i plastrami cytryny. Przykryć i marynować w lodówce 2 godziny.
Umieść rybę w koszu grillowym pokrytym sprayem do gotowania. Grill, pod przykryciem, 5 do 7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Wskazówka: Zastąp świeże zioło estragonem w tym przepisie.