Pstrąg smażony z cytrusowo-oliwkowym smakiem

Pstrąg smażony z cytrusowo-oliwkowym smakiem
Smażony pstrąg z cytrusowo-oliwkowym smakiem jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 459 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pomarańcze, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 86% to danie jest super. Podobne przepisy to Pieczony pstrąg z oliwkowo-pomidorowym smakiem, Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową, oraz Pstrąg smażony z kaparami.

Instrukcje

1
Używając ostrego noża, obierz gorzki biały rdzeń z pomarańczy i cytryny; pamiętaj, aby usunąć cały rdzeń. Pracując nad misą, przeciąć między membranami, aby uwolnić sekcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać startą skórkę pomarańczową i cytrynową, oliwki, natkę pietruszki, czosnek, oliwę z oliwek i ocet. Doprawić solą i pieprzem i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
3
Na dużej patelni nonstick podgrzać olej roślinny. Filety z pstrąga doprawiamy solą i pieprzem oraz mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj pstrąga na patelni i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na dnie, o 2 protokół. Włącz filety, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż tylko biały przez cały, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Filety przełożyć na talerze lub talerz, posmarować łyżką i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia78
Magazyn