Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową

Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową
Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 573 kalorie, 60g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.91 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn plus 8 gałązek, pstrąga, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym, Pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową, oraz Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową.

Instrukcje

1
Wymieszaj pomidory, szalotkę, ocet i posiekany rozmaryn w misce. Wymieszać w 1 łyżce oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.Otwórz pstrąg jak książkę na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3
Umieścić 2 gałązki rozmarynu na każdej; złożyć, aby zamknąć.Podzielić 3 łyżki oleju między 2 duże Patelnie nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Miejsce na średnim ogniu.
5
Dodaj 2 pstrąga do każdej patelni. Gotować pstrąga do brązowego na zewnątrz i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Przenieś na talerze. Łyżka sosu obok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn