Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową
Pstrąg rozmarynowy z salsą wiśniowo-pomidorową może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 573 kalorie, 60g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.91 za porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn plus 8 gałązek, pstrąga, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pstrąg rozmarynowy w sosie wiśniowo-pomidorowym, Pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową, oraz Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową.
Instrukcje
Wymieszaj pomidory, szalotkę, ocet i posiekany rozmaryn w misce. Wymieszać w 1 łyżce oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.Otwórz pstrąg jak książkę na powierzchni roboczej.
Posypać grubą solą i pieprzem.
Umieścić 2 gałązki rozmarynu na każdej; złożyć, aby zamknąć.Podzielić 3 łyżki oleju między 2 duże Patelnie nonstick.
Miejsce na średnim ogniu.
Dodaj 2 pstrąga do każdej patelni. Gotować pstrąga do brązowego na zewnątrz i po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 4 minut na stronie.
Przenieś na talerze. Łyżka sosu obok.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.