Pstrąg, Pomidory I Bazylia W Pergaminie
Pstrąg, pomidory i bazylia w pergaminie może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 325 kalorii, 33g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $3.05 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz pstrąg tęczowy, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez wholeliving.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest spektakularne. Pstrąg, Pomidory I Bazylia W Pergaminie, Pieczona Pergaminowo ryba i pomidory, oraz Przegrzebki w pergaminie z koprem włoskim, pomidorami i oliwkami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400 stopni. Ułóż filety w środku pergaminowych prostokątów. Doprawiamy solą i pieprzem, a na wierzchu pomidory.
Złożyć pergamin zamknięty i przenieść do obręczy blachy do pieczenia.
Piec, aż ryba jest gotowane przez, 12 do 14 protokół. Wierzch z bazylią przed podaniem.