Pstrąg Hemingwaya
Pstrąg Hemingwaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę, sól i pieprz, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę uniwersalną, możesz podążać za tym daniem głównym z Cynamon cukier soda chleb jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Hemingway Special, Pstrąg Grenobloise, oraz Pstrąg Kominkowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby moczyć w maślance przez godzinę. Nie jest to konieczne, jeśli twoje ryby są bardzo świeże, jak w przypadku właśnie złowionych.
W dużej patelni żeliwnej, renderować boczek na małym ogniu, aż będzie około 1/2 gotowane.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Na talerzu lub w płytkim naczyniu wymieszaj razem mączkę kukurydzianą, mąkę, cayenne i zdrową szczyptę soli.
Usuń rybę z maślanki i ustaw na powierzchni roboczej. Podziel plasterki cytryny i umieść połowę w jamie każdej ryby, nakładając plasterki, a następnie posypując natką pietruszki, solą i pieprzem.
Owinąć kawałek częściowo ugotowanego boczku wokół każdej ryby.
Zwiń rybę w mieszance mąki kukurydzianej.
Podgrzać tłuszcz boczku ponownie, aż będzie bardzo gorąco. Wsunąć rybę i gotować 4-6 minut na stronę, lub aż chrupiące i gotowane przez. Czas trzeba będzie dostosować w zależności od tego, czy ryba jest bez kości.