Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc wypróbuj Granolan z owocami i orzechami. Ten przepis sprawia, że 13 porcji z 441 kalorii, 7G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka brązowego cukru, orzechy nerkowca, ścinane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Parfaits z owoców tropikalnych z batem z orzechów waniliowych, oraz Wypełniona Owocami Proteinowa Komosa Ryżowa I Owies.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Przygotowany Sos Ponzu
2
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z pergaminem. W średnim rondlu, połączyć masło, brązowy cukier, miód, cynamon, wanilia i sól i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, mieszając, aż brązowy cukier się rozpuści, o 2 protokół.