Pstrąg w sosie kukurydzianym

Pstrąg w sosie kukurydzianym
Pstrąg w sosie kukurydzianym to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 555 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.35 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, śmietanę do bicia, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tilapia Z Estragonem I Sosem Kukurydzianym, Gofry kukurydziane z sosem Borówkowo-Bourbonowym, oraz Słodka strona kukurydzy: babeczki ze słodkiej kukurydzy z lukrem z brązowego masła.

Instrukcje

1
Na średniej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu gotuj kukurydzę na maśle, często mieszając, aż kukurydza zacznie brązowieć, od 2 do 3 minut. Łyżka 2/3 szklanki do małego rondla. Odstawić patelnię z pozostałą kukurydzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać bulion do rondla i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Niższe ciepło i gotować na wolnym ogniu, pokryte, aż kukurydza będzie miękka, o 10 protokół. Czystą mieszaninę w blenderze, a następnie przetrzeć przez drobny sitko do miski bezpiecznej dla mikrofal, odrzucając łuski. Wymieszać ze śmietaną. Sezon z 1/4 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Otworzyć pstrąga i sezon po obu stronach z pozostałych 1/4 łyżeczki. sól i 1/8 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
PstrągPstrąg
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Rozgrzać olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Chroniąc ręce, ostrożnie dodaj skórę ryb od strony dołu (rozpryska) i gotuj, od czasu do czasu fastrygując mięso olejem, aż skóra będzie dobrze rumiana i chrupiąca, 3 do 4 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej i kontynuować gotowanie i fastrygowanie, aż miąższ nie będzie już różowy, 3 do 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Rozgrzej ziarna kukurydzy na patelni na średnim ogniu i wymieszaj z posiekanym estragonem. SOS kukurydziany do podgrzewania w mikrofalówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
Przeciąć pstrąga na pół nożyczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
7
Łyżka sosu na 2 talerze i ułóż pół pstrąga na każdym, odrzucając olej na patelni. Kopiec kukurydzy na ryby i rozsypać z liści estragonu. Doprawić większą ilością soli do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia35
Magazyn