Przystawka Piwo-Fondue Serowe
Przystawka piwo-ser Fondue jest bezmleczne i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz piwo bezalkoholowe, brokuły, mieloną musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni, Fondue Z Serem Piwnym, oraz Fondue Piwno-Serowe.
Instrukcje
Pokroić chleb w 1-calową kostkę.
Umieść kawałki chleba w nieczystej galaretce Roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 cala.
Piec około 10 minut, mieszając dwa razy, aż lekko tosty.
Przenieś do miski lub koszyka.
W międzyczasie topić ser w 2-ćwiartkowym rondlu na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. Wymieszaj brokuły, piwo, pimiento i musztardę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gorąco.
Wlać masę serową do ceramicznego garnka do fondue na małym ogniu lub do 1 1/2-quart powolnej kuchenki przy małym ogniu.
Aby służyć, szaszłyki tosty kawałki chleba z widelcami do fondue lub drewniane szaszłyki i zanurzyć w mieszaninie serów. Mieszanina sera będzie trzymać w powolnej kuchence na małym ogniu ustawienie do 2 godzin. 16 porcji (1/2 szklanki kostki chleba i 2 łyżki stołowe).