Przyprawiony Sum z awokado jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 503 kalorie, 31g białka, oraz 20 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru, oregano, awokado hass i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Cajun-Przyprawione Kebaby Sumowe, Sum z salsą z przyprawami owocowymi, oraz Sum kukurydziany z sosem awokado.
Instrukcje
1
Na patelni, toast kolendry i nasion kminku na umiarkowanym ogniu, aż pachnące, 1 minuta; przenieść do młynka do przypraw i ostudzić. Drobno szlifować. W misce wymieszać kolendrę, kminek, tymianek, oregano, chile proszki, sól, cukier, mace, cynamon i gałka muszkatołowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Kwiat Muszkatołowy
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W maszynce, puree cebulę, czosnek i mak. W zapiekance podgrzać 3 łyżki oleju.
Catfish bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.