Przyprawione Puree Z Marchwi

Przyprawione Puree Z Marchwi
Przyprawione Puree z marchwi może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz gałkę muszkatołową, marchew, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawione Puree Z Marchwi, Egipski Przyprawiony Puree Z Marchwi, oraz Puree Crecy (Puree z zupy marchewkowej) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew i ziemniaki połączyć w średnim rondlu i przykryć wodą. Wodę obficie przyprawiamy solą i wrzucamy laskę cynamonu i czosnek. Doprowadzić wodę do wrzenia i gotować, aż marchew i ziemniaki są przetargu widelec.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Umieścić masło w małej patelni saute i gotować, aż masło się stopi, rumiane i pachnie jak orzechy laskowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Zdjąć z ognia i wymieszać w mielonym kminku, gałce muszkatołowej i cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kminek MielonyKminek Mielony
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5
Marchew i ziemniaki przepuścić przez młyn żywności. Mocno wymieszać z przyprawionym masłem. Smak i upewnij się, że puree z marchwi jest pyszne. W razie potrzeby ponownie przyprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MarchwiPuree Z Marchwi
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Podawać na gorąco.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn