Przyprawione pestki dyni i nerkowca Crunch

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać przyprawione pestki dyni i nerkowca Crunch spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka syropu z agawy, sól koszerna, curry w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z marchwi z przyprawami Pepitan i nerkowca Crunch, Nutella Banana Tarte Tatin w / cynamon cukier prażone pestki dyni orzech laskowy Crunch, oraz Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. Pokryj obramowaną arkusz pieczenia nieprzywierającym sprayem.
Ubij białko jaja, agawę, garam masala, sól i cayennein średniej misce.
Dodać orzechy i nasiona itoss do herbu. Za pomocą łyżki szczelinowej, transfermixture do blachy do pieczenia, pozwalając nadmiar jajek z powrotem do miski.
Piec, podrzucając raz, dopomieszka jest złotobrązowa, 20-25 minut.
Ostudzić na blasze do pieczenia.
DO AHEAD: Crunch można zrobić 5 dniahead. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.
W porcji: 120 kalorii, 9 g tłuszczu, 1 g błonnika