Przyprawione Ciasteczka Ze Słodkich Ziemniaków
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Ten przepis służy 24. Jeśli 12 centów za porcję spada w budżecie, przyprawione słodkie ciasteczka ziemniaczane mogą być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz zmielone goździki, sól, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Zapiekany Placek Ze Słodkich Ziemniaków, Zapiekanka Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Przyprawione Plastry Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową i goździki; odstawić.
W misce miksera stojaka wyposażonego w mocowanie wiosła, śmietanę razem masło, cukier i jasnobrązowy cukier, aż puszysty, o 3 protokół.
Dodaj jajko, wanilię i melasę i ubijaj, aby połączyć.
Dodać puree ze słodkich ziemniaków i ubić, aż dobrze się włączy.
Dodaj suche składniki do miski i wymieszać, aż po prostu się połączy. Owinąć ciasto w folię (będzie miękkie) i schłodzić w lodówce przez 1-2 godziny.
Wyreguluj stojak piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dwie blachy do pieczenia z pergaminem.
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżki stołowe na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec, aż zbrązowieje i ciemnieje na brzegach, o 12 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia 5 minut, a następnie przenieś do stojaka z drutu, aby zakończyć chłodzenie. Schłodzone ciasteczka można przechowywać w hermetycznym pojemniku do 3 dni.