Przyprawiona Pierś Z Indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj przyprawionej piersi z indyka. Jedna porcja zawiera 427 kalorii, 77g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 5,54 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól i pieprz, oliwę z oliwek, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Indyjska Pierś Z Indyka, Chili-Spiced Wędzona Pierś Z Indyka, oraz Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce, wymieszać musztardę, czosnek, kminek, oregano, ziele angielskie, chili w proszku, brązowy cukier i olej.
Włożyć pierś z indyka do patelni o wymiarach 9 na 13 cali.
Rozprowadź mieszaninę musztardy na górze i bokach indyka, tworząc skorupę.
Dodaj cebulę, marchew i rosół z kurczaka na patelnię. Piecz przez 45 minut. Przykryj patelnię luźno folią i kontynuuj pieczenie przez kolejne 45 minut lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy włożony w najgrubszą część piersi zarejestruje 175 stopni F. pozostaw indyka na 20 minut przed podaniem.
Wyjąć warzywa i ułożyć na półmisku.
Wyjąć indyka i umieścić na desce do krojenia.
Do małego rondla wlać około 1/2 szklanki soków z patelni.
Mąkę ubić na gładką masę.
Ubijamy Pozostałe soki z patelni. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 5 minut, aż mieszanina zgęstnieje. Doprawić soki z patelni solą i pieprzem i wlać do dzbanka.
Aby służyć, pokroić indyka w plastry 1/4 cala. Ułóż plastry indyka na półmisku z prażonymi warzywami i podawaj z sokami z patelni.