przyjemność dzikiej żywności: a dla pstrąga smażonego na patelni z kurkami
Przyjemność dzikiej żywności: pstrąg smażony na patelni z kurkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 37g białka, oraz 28g tłuszczu. Na 6,08 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis z odżywionej kuchni ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pstrąg tęczowy, masło klarowane / ghee, pietruszka z płaskim liściem, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Dzikiego Ryżu Z Kurkami, Wiśniami I Nerkowcami, Więc, Bezglutenowa Sałatka z dzikiego ryżu z kurkami, wiśniami i śmietaną nerkowca, oraz Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić jedną łyżkę masła klarowanego na patelni na średnim ogniu. Gdy klarowane masło topi się, filety z pstrąga doprawiamy połową łyżeczki nierafinowanej soli morskiej i łyżeczką zmielonego czarnego pieprzu.
W roztopionym maśle włożyć skórkę pstrąga i gotować pod przykryciem przez około 8 minut, aż ryba będzie łatwo się płatkować po przekłuciu widelcem. Utrzymuj ciepło podczas przygotowywania kurek.Roztopić pozostałą łyżkę masła klarowanego na oddzielnej patelni na średnim ogniu. Wymieszać mieloną szalotkę i smażyć, aż będzie pachnąca i półprzezroczysta, około dwóch minut. Wymieszać pokrojone kurki i smażyć trzy do pięciu minut lub aż lekko zmiękną.
Wlać śmietanę i gotować, stale mieszając, aż krem będzie gęsty i błyszczący-około dwóch minut. Natkę pietruszki wymieszać i podawać na pstrągu.