Przygotowanie

Przygotowanie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj przygotowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 3604 kalorii, 183g białka, oraz 202g tłuszczu każdy. Na 13,68 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka długiego chilli, do podania, sos karmelowy chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przygotowanie do przystawki sylwestrowej-Préparation d ' une entrée de réveillon, oraz Slow Cooker BBQ Pulled Chicken kanapki + 5 wskazówek dla łatwego przygotowania posiłku.

Składniki

6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKuchnia: Nowoczesna AzjatyckaKuchnia: Nowoczesna Azjatycka2czerwone chilli z lotu ptaka, drobno pokrojoneczerwone chilli z lotu ptaka, drobno pokrojone6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySos karmelowy ChilliSos karmelowy Chilli2długie czerwone chilli, drobno pokrojonedługie czerwone chilli, drobno pokrojone1długi ogórek, obrany i drobno pokrojony pod kątemdługi ogórek, obrany i drobno pokrojony pod kątem2(może być lub przeglądać)sos rybnysos rybny3fl. oz.s40 ml sosu rybnego40 ml sosu rybnego6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzepis ze współczesnej australijskiej żywności autorstwa Teage Ezard. Wydawnictwo: Hardie Grant BooksPrzepis ze współczesnej australijskiej żywności autorstwa Teage Ezard. Wydawnictwo: Hardie Grant Books1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiliście kolendryliście kolendry156Orzechy dowolne (posiekane)40 g świeżego imbiru, obranego i drobno pokrojonego40 g świeżego imbiru, obranego i drobno pokrojonego6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRyż jaśminowy umyć w durszlaku, aż woda będzie czysta. Umieść w kuchence ryżowej, dodaj zimną wodę i parę do miękkościRyż jaśminowy umyć w durszlaku, aż woda będzie czysta. Umieść w kuchence ryżowej, dodaj zimną wodę i parę do miękkości198Orzechy dowolne (posiekane)200 g ryżu jaśminowego200 g ryżu jaśminowego3świeże liście limonki kaffirświeże liście limonki kaffir1łodyga trawy cytrynowej, tylko biała część, drobno posiekanałodyga trawy cytrynowej, tylko biała część, drobno posiekana2fl. oz.s60 ml soku z limonki60 ml soku z limonki4(może być lub przeglądać)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski1długie zielone chili, drobno pokrojonedługie zielone chili, drobno pokrojone1długie czerwone chili, posiekane i drobno pokrojonedługie czerwone chili, posiekane i drobno pokrojone2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimarynowane pędy fasolimarynowane pędy fasoli1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiliście miętyliście mięty6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyUwaga: skoki wieprzowe mogą początkowo nie wydawać się chrupiące, gdy są usuwane z oleju. Zaczną się chrupać, gdy ostygną z olejuUwaga: skoki wieprzowe mogą początkowo nie wydawać się chrupiące, gdy są usuwane z oleju. Zaczną się chrupać, gdy ostygną z oleju454Orzechy dowolne (posiekane)500 g jasnego cukru palmowego, grubo posiekanego500 g jasnego cukru palmowego, grubo posiekanego6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyWieprzowinaWieprzowina6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyChrupiąca smażona wieprzowina z karmelem Chilli, ryżem na parze i pikantną sałatką tajskąChrupiąca smażona wieprzowina z karmelem Chilli, ryżem na parze i pikantną sałatką tajską12Wieprzowina (potrzebuje godzin)Wieprzowina (potrzebuje godzin)454Orzechy dowolne (posiekane)x 500 g kostek wieprzowych bez kościx 500 g kostek wieprzowych bez kości6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySłużyćSłużyć1małecebula czerwona, pokrojona na pół i drobno pokrojonacebula czerwona, pokrojona na pół i drobno pokrojona2(może być lub przeglądać)syrop gula melakasyrop gula melaka6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPikantna sałatka tajskaPikantna sałatka tajska1małeUmieścić kopiec sałatki w dolnej części każdej miski i góry z kawałkiem wieprzowiny. Skropić karmelem chilli i podawać z gotowanym na parze ryżem jaśminowymUmieścić kopiec sałatki w dolnej części każdej miski i góry z kawałkiem wieprzowiny. Skropić karmelem chilli i podawać z gotowanym na parze ryżem jaśminowym596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkichrupiąca szalotka dekorujchrupiąca szalotka dekoruj6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOpatrunekOpatrunek51 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejdymka (cebula dymka), tylko białe końce, drobno pokrojone pod kątemdymka (cebula dymka), tylko białe końce, drobno pokrojone pod kątem3Średnia żółta cebula, posiekana(6 kufli) master stock(6 kufli) master stock1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiLiście bazylii tajskiejLiście bazylii tajskiej3Średnia żółta cebula, posiekana(6 kufli) olej roślinny do smażenia(6 kufli) olej roślinny do smażenia7fl. oz.s200 ml wody200 ml wody71fl. oz.s450 ml wody450 ml wody6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDekorujDekoruj6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyMarcMarc6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPrzygotowaniePrzygotowanie2011Update on Monday, April 11, at 11: 47AM byUpdate on Monday, April 11, at 11: 47AM by
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn