Przygotowanie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj przygotowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 3604 kalorii, 183g białka, oraz 202g tłuszczu każdy. Na 13,68 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Mieszanka długiego chilli, do podania, sos karmelowy chilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przygotowanie do przystawki sylwestrowej-Préparation d ' une entrée de réveillon, oraz Slow Cooker BBQ Pulled Chicken kanapki + 5 wskazówek dla łatwego przygotowania posiłku.
Składniki Porcje:
6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Kuchnia: Nowoczesna Azjatycka 2 czerwone chilli z lotu ptaka, drobno pokrojone 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Sos karmelowy Chilli 2 długie czerwone chilli, drobno pokrojone 1 długi ogórek, obrany i drobno pokrojony pod kątem 2 (może być lub przeglądać) sos rybny 3 fl. oz.s 40 ml sosu rybnego 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Przepis ze współczesnej australijskiej żywności autorstwa Teage Ezard. Wydawnictwo: Hardie Grant Books 118 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki liście kolendry 156 Orzechy dowolne (posiekane) 40 g świeżego imbiru, obranego i drobno pokrojonego 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Ryż jaśminowy umyć w durszlaku, aż woda będzie czysta. Umieść w kuchence ryżowej, dodaj zimną wodę i parę do miękkości 198 Orzechy dowolne (posiekane) 200 g ryżu jaśminowego 3 świeże liście limonki kaffir 1 łodyga trawy cytrynowej, tylko biała część, drobno posiekana 2 fl. oz.s 60 ml soku z limonki 4 (może być lub przeglądać) 1 truskawka bez łuski 1 długie zielone chili, drobno pokrojone 1 długie czerwone chili, posiekane i drobno pokrojone 237 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki marynowane pędy fasoli 118 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki liście mięty 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Uwaga: skoki wieprzowe mogą początkowo nie wydawać się chrupiące, gdy są usuwane z oleju. Zaczną się chrupać, gdy ostygną z oleju 454 Orzechy dowolne (posiekane) 500 g jasnego cukru palmowego, grubo posiekanego 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Wieprzowina 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Chrupiąca smażona wieprzowina z karmelem Chilli, ryżem na parze i pikantną sałatką tajską 12 Wieprzowina (potrzebuje godzin) 454 Orzechy dowolne (posiekane) x 500 g kostek wieprzowych bez kości 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Służyć 1 małe cebula czerwona, pokrojona na pół i drobno pokrojona 2 (może być lub przeglądać) syrop gula melaka 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Pikantna sałatka tajska 1 małe Umieścić kopiec sałatki w dolnej części każdej miski i góry z kawałkiem wieprzowiny. Skropić karmelem chilli i podawać z gotowanym na parze ryżem jaśminowym 59 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki chrupiąca szalotka dekoruj 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Opatrunek 5 1 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowej dymka (cebula dymka), tylko białe końce, drobno pokrojone pod kątem 3 Średnia żółta cebula, posiekana (6 kufli) master stock 118 6 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki Liście bazylii tajskiej 3 Średnia żółta cebula, posiekana (6 kufli) olej roślinny do smażenia 7 fl. oz.s 200 ml wody 71 fl. oz.s 450 ml wody 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Dekoruj 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Marc 6 Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony Przygotowanie 2011 Update on Monday, April 11, at 11: 47AM by