Przeróbka bochenków mięsnych Li'l Cheddar
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Makeover Li'l Cheddar Meat Loaves. Z tego przepisu wychodzi 8 porcji po 180 kalorii, 15 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, brązowy cukier, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 36%, to danie nie jest tak wybitne. Podobne przepisy to Bochenki Mięsne Li'l Cheddar, Bochenki Mięsne Li'l Cheddar i Bochenki Mięsne Little Cheddar.
Instrukcje
W dużej misce ubij białka z mlekiem. Wymieszaj ser, płatki owsiane, cebulę, marchewkę i sól. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj.
Uformuj osiem bochenków; miejsce na 13. x 9 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. W małej misce połącz ketchup, brązowy cukier i musztardę; łyżką na bochenki.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25–30 minut lub do momentu, aż przestanie być różowy kolor, a termometr do mięsa wskaże 160°.