Przeróbka bochenków mięsnych Li'l Cheddar

Przeróbka bochenków mięsnych Li'l Cheddar
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Makeover Li'l Cheddar Meat Loaves. Z tego przepisu wychodzi 8 porcji po 180 kalorii, 15 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką mleko, brązowy cukier, marchewkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 36%, to danie nie jest tak wybitne. Podobne przepisy to Bochenki Mięsne Li'l Cheddar, Bochenki Mięsne Li'l Cheddar i Bochenki Mięsne Little Cheddar.

Instrukcje

1
W dużej misce ubij białka z mlekiem. Wymieszaj ser, płatki owsiane, cebulę, marchewkę i sól. Rozdrobnij wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Cytryny I świeżej MiętyLiście Cytryny I świeżej Mięty
Opcjonalnie Liście Sałaty I Pokrojone PomidoryOpcjonalnie Liście Sałaty I Pokrojone Pomidory
Prażone Posiekane PistacjePrażone Posiekane Pistacje
1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente1 Funtowy Makaron Z Muszlami Baby, Ugotowany Al Dente
WołowinaWołowina
Dodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do DekoracjiDodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do Dekoracji
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Duże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na PółDuże Pomidory śliwkowe (około, Przekrojone Wzdłuż Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do DekoracjiDodatkowa Przyprawa Do Ciasta Dyniowego Do Dekoracji
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-ReggianoOkoło 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
2
Uformuj osiem bochenków; miejsce na 13. x 9 cali naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. W małej misce połącz ketchup, brązowy cukier i musztardę; łyżką na bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Obrane Kwaśne Jabłko (plastry 1/8 Cala)Cienko Pokrojone Obrane Kwaśne Jabłko (plastry 1/8 Cala)
Czerwona Papryka, Drobno Pokrojona (lub Połowa, Jeśli Jest Duża)Czerwona Papryka, Drobno Pokrojona (lub Połowa, Jeśli Jest Duża)
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielony Roll-up Owocowy, Rozwinięty1 Zielony Roll-up Owocowy, Rozwinięty
Około 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-ReggianoOkoło 1/3 Szklanki Startego Parmigiano-Reggiano
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25–30 minut lub do momentu, aż przestanie być różowy kolor, a termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cienko Pokrojona żółta Dynia Letnia (3 średnie)Cienko Pokrojona żółta Dynia Letnia (3 średnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn