Przepiórki z groszkiem: Quaglie con Piselli
Przepiórki z groszkiem: Quaglie con Piselli to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, przepiórki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Groch z szynką: Piselli al Prosciutto, Quaglie con Pancetta (Przepiórka z pancettą), oraz Szparagi, groch i bazylia (Piselli con Asparagi e Basilico) dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na dużym ogniu, aż prawie do palenia.
Dodaj cebulę, marchew, czosnek i seler i gotować, aż rumiane. Przyprawić wnętrze przepiórki solą i pieprzem i dodać do patelni gotować, aż rumiane z obu stron.
Dodaj wino i pozwól mu odparować, następnie dodaj przecier pomidorowy i groszek i gotuj 15 minut. Doprawić solą i pieprzem do smaku i podawać od razu.