Przepis Na Tartine Z Buraków I Szpinaku
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać buraków i szpinaku Tartine przepis spróbować. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,19 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 542 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka buraków, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, chleb na zakwasie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Przepis Z Baru Tartine & Nick Balla, Tartine Bakery ' s Tuna Tartine, oraz Przepis Na Sałatkę Z Buraków.
Instrukcje
Buraki gotować w osolonej wodzie do miękkości, około 20 minut.Buraki pokroić w ćwiartki i przecier w blenderze z orzechami włoskimi, 1/2 ząbka czosnku, 2 łyżkami oliwy z oliwek, solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce.Szpinak blanszujemy przez 30 sekund.
Szpinak, 1/2 ząbka czosnku, pół szklanki orzechów włoskich, natkę pietruszki, 2 łyżki oliwy z oliwek oraz sól i pieprz w blenderze. Purée. Przechowywać w lodówce. Pozostaw obie mieszanki do schłodzenia przez co najmniej 20 minut.
Rozprowadzić masę na plaster zakwasu, posypać solą i pieprzem i podawać.