Przekąski Cebulowo-Żytnie
Przystawki cebulowo-żytnie mogą być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Za 2,3 dolara za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 678 kalorii, 27 g białka i 43 g tłuszczu. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go ponownie. Jeśli masz pod ręką ser szwajcarski, smażoną cebulę, chleb żytni i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 50%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Przystawki serowo-żytnie, Klub książki + przystawki żytnie z ogórkiem i Chleb żytni i cebulowy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj cebulę, boczek, majonez i ser szwajcarski.
Na każdą kromkę chleba nałóż około 1 łyżeczkę sosu do pizzy. Na wierzch połóż około 1 łyżkę mieszanki serowej.
Przykryć i zamrozić w jednej warstwie na okres do 2 miesięcy lub piec na niezatłuszczonej blasze do pieczenia w temperaturze 350°C przez 12-14 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje i ser się roztopi.
Ułożyć na nienatłuszczonej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 14-16 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje i ser się roztopi.