Przekąski stek przez serce

Przekąski stek przez serce
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj Steak-Through-the-Heart Bites. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 367 kalorii , 22 g białka i 29 g tłuszczu . Za 3,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Udaj się do sklepu i kup ocet winny z białego wina, polędwicę wołową, paprykę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 69% , to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują mini sernik z truskawkowym sercem , od serca do serca: cytrynowy coeur a la creme z kompotem z krwistopomarańczowej i stek .

Instrukcje

1
Podsmaż paprykę 4 cale od ognia, aż na skórce pojawią się pęcherze, około 5 minut. Za pomocą szczypiec obróć paprykę o ćwierć obrotu. Smażyć i obracać, aż wszystkie strony będą pokryte pęcherzami i poczerniałe. Natychmiast umieść paprykę w dużej misce; przykryć i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Rozkruszone Miękkie Cukierki MiętoweRozkruszone Miękkie Cukierki Miętowe
2
Obierz i wyrzuć zwęgloną skórkę; usuń łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Umieść paprykę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki SalamiCienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Duże Jajka Plus 3 Białka2 Duże Jajka Plus 3 Białka
4
Dodać oliwę, ocet, anchois i tymianek. Przykryj i miksuj aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska Pietruszka, Z Grubsza Posiekana, Aby Uzyskać 1/2 SzklankiWłoska Pietruszka, Z Grubsza Posiekana, Aby Uzyskać 1/2 Szklanki
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala
5
Na kebaby wymieszaj oliwę, paprykę, tymianek, sól i pieprz; nacierać wołowiną. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 6-8 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję, obracając raz. Nadziewaj wołowinę na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Doprawione Włoskie Bułki TartejDoprawione Włoskie Bułki Tartej
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego1 Słoik (12 Uncji) Plasterków Ogórka Kiszonego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala2 Funty Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojonych W Kostki O Wymiarach 3/4 Cala
2 żeberka Wieprzowe (około 5 Funtów)2 żeberka Wieprzowe (około 5 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej4 Ząbki Czosnku, Starte Na Mikropłatku Lub Małej Stronie Tarki Pudełkowej
6
Podawać z sosem z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wódka, Twoja UlubionaWódka, Twoja Ulubiona

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek można łączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Pinot Noir 2012 ma głębokie, kuszące aromaty czerwonych i czarnych wiśni oraz jagód olallieberry akcentowane suszonymi borowkami, herbatą pu-erh, słodkimi przyprawami i nutami kadzidła kościelnego. Wino jest jedwabiste i gładkie w ustach, równoważąc mięsistość z doskonałą kwasowością i bogatym odczuciem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn