Przekąski stek przez serce

Przekąski stek przez serce
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj Steak-Through-the-Heart Bites. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 367 kalorii , 22 g białka i 29 g tłuszczu . Za 3,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Udaj się do sklepu i kup ocet winny z białego wina, polędwicę wołową, paprykę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 69% , to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują mini sernik z truskawkowym sercem , od serca do serca: cytrynowy coeur a la creme z kompotem z krwistopomarańczowej i stek .

Instrukcje

1
Podsmaż paprykę 4 cale od ognia, aż na skórce pojawią się pęcherze, około 5 minut. Za pomocą szczypiec obróć paprykę o ćwierć obrotu. Smażyć i obracać, aż wszystkie strony będą pokryte pęcherzami i poczerniałe. Natychmiast umieść paprykę w dużej misce; przykryć i odstawić na 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Obierz i wyrzuć zwęgloną skórkę; usuń łodygi i nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Umieść paprykę w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4
Dodać oliwę, ocet, anchois i tymianek. Przykryj i miksuj aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
5
Na kebaby wymieszaj oliwę, paprykę, tymianek, sól i pieprz; nacierać wołowiną. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 6-8 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję, obracając raz. Nadziewaj wołowinę na szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Podawać z sosem z czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek można łączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Pinot Noir 2012 ma głębokie, kuszące aromaty czerwonych i czarnych wiśni oraz jagód olallieberry akcentowane suszonymi borowkami, herbatą pu-erh, słodkimi przyprawami i nutami kadzidła kościelnego. Wino jest jedwabiste i gładkie w ustach, równoważąc mięsistość z doskonałą kwasowością i bogatym odczuciem w ustach.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia30
Magazyn