Przekąski stek przez serce
Przepisów na dania główne nigdy nie jest za dużo, więc wypróbuj Steak-Through-the-Heart Bites. Ten przepis służy 8 porcji. Jedna porcja zawiera 367 kalorii , 22 g białka i 29 g tłuszczu . Za 3,82 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Udaj się do sklepu i kup ocet winny z białego wina, polędwicę wołową, paprykę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 69% , to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują mini sernik z truskawkowym sercem , od serca do serca: cytrynowy coeur a la creme z kompotem z krwistopomarańczowej i stek .
Instrukcje
Podsmaż paprykę 4 cale od ognia, aż na skórce pojawią się pęcherze, około 5 minut. Za pomocą szczypiec obróć paprykę o ćwierć obrotu. Smażyć i obracać, aż wszystkie strony będą pokryte pęcherzami i poczerniałe. Natychmiast umieść paprykę w dużej misce; przykryć i odstawić na 20 minut.
Obierz i wyrzuć zwęgloną skórkę; usuń łodygi i nasiona.
Umieść paprykę w robocie kuchennym.
Dodać oliwę, ocet, anchois i tymianek. Przykryj i miksuj aż do wymieszania.
Na kebaby wymieszaj oliwę, paprykę, tymianek, sól i pieprz; nacierać wołowiną. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu lub piecz w odległości 4 cali od ognia przez 6-8 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję, obracając raz. Nadziewaj wołowinę na szaszłyki.
Podawać z sosem z czerwonej papryki.
Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon
Stek można łączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Clos Pegase Mitsuko's Vineyard Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Winnica Clos Pegase Mitsuko Pinot Noir
Pinot Noir 2012 ma głębokie, kuszące aromaty czerwonych i czarnych wiśni oraz jagód olallieberry akcentowane suszonymi borowkami, herbatą pu-erh, słodkimi przyprawami i nutami kadzidła kościelnego. Wino jest jedwabiste i gładkie w ustach, równoważąc mięsistość z doskonałą kwasowością i bogatym odczuciem w ustach.