Przegrzebki z zatoki Nantucket z masłem o zapachu Zatoki
Przegrzebki z zatoki Nantucket z masłem o zapachu zatoki mogą być tylko pescatarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 92 kalorie, 11g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz liście laurowe, sok z cytryny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Schłodzona zupa selerowa z przegrzebkami z Zatoki Nantucket, Grillowane przegrzebki z komosą o zapachu pomarańczy, oraz Show-Stopper zapiekane przegrzebki z bułką tartą o zapachu cytryny i Fettuccine z szafranem i szparagami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieścić masło i liście laurowe w małym rondlu na średnim ogniu; gotować 5 minut lub do rozpuszczenia masła.
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 minut. Odtłuścić ciała stałe z wierzchu; wyrzucić ciała stałe i liście laurowe.
Lekko pokryć przegrzebki sprayem do gotowania.
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię na dużym ogniu.
Dodaj połowę przegrzebków na patelnię; smażyć 1 minutę lub aż zbrązowieje z obu stron, obracając raz.
Miejsce w Pucharze. Powtórz procedurę z pozostałymi przegrzebkami.
Posypać przegrzebki solą.
Dodaj sok i połowę masła do przegrzebków, podrzucając do płaszcza.
Połączyć panko z pozostałym masłem.
Podgrzać patelnię na średnim i małym ogniu.
Dodać mieszaninę panko do patelni; gotować 2 minuty lub aż panko będzie złoty kolor, mieszając od czasu do czasu.
Miejsce 1/3 Puchar przegrzebki do każdego z 8 ramekins. Do każdej porcji dodać 1 1/2 łyżeczki panko i 1/8 łyżeczki skórki cytrynowej.
W razie potrzeby posypać szczypiorkiem.