Przegrzebki z sezamem z azjatyckim winegretem
Przegrzebki z sezamem z azjatyckim winegretem to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona sezamu, zieloną cebulę, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Podobne przepisy to Sezam crusted halloumi z azjatyckim slaw, Łosoś zapiekany sezamem z imbirowym winegretem, oraz Azjatycka posiekana Sałatka z czosnkiem Sezam Vinaigrette.
Instrukcje
Przegrzebki opłukać i osuszyć, posypać solą i pieprzem, a także posmarować sezamem.
Podgrzać 1 łyżka oleju na dużej patelni na średnim ogniu; dodać połowę przegrzebków, i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż do zrobienia. Powtórz procedurę z pozostałymi przegrzebkami i olejem.
Ułóż paski czerwonej papryki i przegrzebki na sałacie.
Posypać pokrojoną zieloną cebulą; skrzyżować dwie całe zielone cebule na każdej sałatce, w razie potrzeby.
Podawać z azjatyckim winegretem.