Przegrzebki Z Sałatką Z Rukoli

Przegrzebki Z Sałatką Z Rukoli
Przegrzebki z sałatką z rukoli to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szczypiorku, ogórków kirby, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest solidne. Spróbuj Przegrzebki cytrynowe z sałatką z grejpfruta, pomarańczy i rukoli, Pieczone przegrzebki i ostrygi z rukolą, oraz Zupa krem z rukoli z zapiekanymi przegrzebkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować boczek w średniej patelni nonstick, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerzu do drenażu; zarezerwuj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Podziel rukolę, ogórki i rzodkiewki między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
4
Doprawić mąkę solą i pieprzem w płytkim naczyniu. Wyrzucić wszystkie, ale 1 łyżka kapie z boczku z patelni, dodać 1 łyżka oliwy z oliwek i podgrzać na średnim ogniu. Praca w partiach, wrzucić przegrzebki w mące i gotować, aż złoty na dnie, o 2 protokół. Obróć i gotuj na złoty kolor z drugiej strony, o 2 Więcej minut (dodaj 1 łyżkę oleju, jeśli to konieczne).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Ułóż przegrzebki na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6
Dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i sok z cytryny na patelni, a następnie usunąć z ognia i dodać 1 do 2 łyżki wody, wirowanie patelni do uwolnienia rumiane kawałki. Pokruszyć boczek i dodać do patelni wraz ze szczypiorkiem, i sól i pieprz do smaku; wirować do połączenia, a następnie wlać na sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Podawać z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
8
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn