Przegrzebki Z Musztardą Klonową

Przegrzebki Z Musztardą Klonową
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 50 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Jeśli 72 grosze za porcję spada w budżecie, Klon musztarda przegrzebki może być ogromny jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis z healthy.food.com ma 1 fanów. Mieszanka prawdziwego syropu klonowego, przegrzebki morskie, ziarna musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebki Morskie Z Sosem Musztardowym Miso, Przegrzebki w boczku klonowym, oraz Zapiekane przegrzebki w sosie śmietanowo-musztardowym Cajun dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn