Przegrzebki z kolendrą i limonką (Jack Nicholson)

Przegrzebki z kolendrą i limonką (Jack Nicholson)
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 26 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 97 centów za porcję. Jeśli masz szalotki, sos pieprzowy, sok z limonki i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przegrzebki morskie z kolendrą Gremolatan i imbirem Lime Beurre Blanc, Bill Nicholson ' s Krispy Kreme budyń chlebowy z sosem maślanym Rum, oraz Jalapeno-Jack Polenta Cakes With Cilantro Corn Salsa dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn