Przegrzebki w cieście z sosem Homarowym
Przegrzebki w cieście z sosem Homarowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.09 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 955 kalorii, 19g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Mieszanka sera gouda, Podwójna skorupa gotowy do użycia ciasto skorupa, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Przegrzebki Z Homara, Przegrzebki Morskie Z Boczkiem Z Czerwonego Homara, oraz Homar, przegrzebki i małże z pomidorem czosnkowym Vinaigrette.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu. Podziel skorupę ogona homara wzdłuż i dodaj do patelni. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż skorupka będzie jasnoczerwona, a mięso nieprzezroczyste.
Zdejmij ogon z patelni. Obrać skorupę i pokroić w kostkę mięso; odstawić.
Mąkę ubić na maśle, gotować i mieszać na średnim ogniu przez kilka minut, a następnie stopniowo ubijać śmietaną i sherry. Nadal mieszać stale na średnim ogniu, aż zgęstnieje, o 2 protokół. Złóż mięso homara i usuń z ognia.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Rozwiń skorupy ciasto na czystą powierzchnię i pokroić w osiem 6 calowe okręgi. Może być konieczne użycie wałka do ciasta, aby były wystarczająco duże, aby uzyskać cztery z każdej skorupy. Naciśnij kółka na cztery ramekiny o indywidualnych rozmiarach. Można również wyciąć 4 calowe koła i wcisnąć je do filiżanek puszkę muffin dla porcji wielkości przystawek.
Umieść 3 przegrzebki w każdej ramekin i góry każdej porcji z plasterkiem sera Gouda. Przykryć pozostałą cieście ciasto i zacisnąć krawędzie do uszczelnienia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skórki będą brązowe, 12 do 15 minut.
Podawać z sosem z homara.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Trentadue La Storia Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.