Przegrzebki Prowansalskie

Przegrzebki Prowansalskie
Przegrzebki prowansalskie to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jeśli masz przegrzebki morskie, sól, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Przegrzebki Pieczone Provençale, Coquilles St Jacques a La Provencale-przegrzebki z czosnkiem, oraz Lambcarre Provencale dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beztłuszczowy KremBeztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
3
Dodaj przegrzebki na patelnię i gotować 3 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
4
Zdjąć z patelni, odstawić i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
5
Zmniejszyć ogień do medium; dodaj szalotki, grzyby, sól, i pieprz do patelni, i smażyć 3 protokół. Wymieszać z czosnkiem i pastą pomidorową; gotować 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
6
Dodaj pomidory i tymianek. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 6 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
7
Powrót przegrzebki na patelnię i gotować 2 do 3 minut lub aż do dokładnie ogrzanego. Wymieszać z bazylią i sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Włoskich, Opcjonalnie1/4 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Włoskich, Opcjonalnie
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
TrudnośćŚredni
Gotowe W28 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn