Przegrzebki Proste

Przegrzebki Proste
Przepis proste pieczone przegrzebki mogą być wykonane w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 66 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka octu balsamicznego, majeranku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Idealne zapiekane przegrzebki (z prostym sosem na patelni), Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, oraz Zapiekane Przegrzebki.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj przegrzebki. Uszczelnij torbę i wstrząśnij, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj przegrzebki; gotować 3 minuty z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
4
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać wino i ocet na patelnię; gotować 3 minuty lub aż lekko zgęstnieje, mieszając trzepaczką. Wymieszać przegrzebki; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
OcetOcet
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
W razie potrzeby udekorować gałązkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn