Przegrzebki morskie z szynką-duszona kapusta i jarmuż

Przegrzebki morskie z szynką-duszona kapusta i jarmuż
Przegrzebki morskie z szynką-duszona kapusta i jarmuż to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 476 kalorii. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawione przegrzebki z balsamiczną dusz z czerwonej kapusty, Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, oraz Przegrzebki z kapustą i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę ugotować w 3 łyżkach oleju z liściem laurowym w 6-do 8-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie zmiękać, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodać kapustę i zwiększyć ogień do umiarkowanie wysoki, następnie podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta zaczyna więdnąć, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
4
Dodać bulion (z mięsem z szynki) i dusić, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta będzie miękka, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego1 Opakowanie (10 Uncji) Groszku Zwyczajnego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
KapustaKapusta
StadoStado
MięsoMięso
5
Wymieszać jarmuż, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i gotować na wolnym ogniu, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż jarmuż będzie miękki, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JarmużJarmuż
SólSól
6
Rozgrzej piekarnik do 93°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pat przegrzebki suche i posypać obie strony z pozostałych 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu (łącznie).
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
8
Rozgrzać pozostałe 2 łyżki oleju w patelni 12-calowej heavy nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąco, ale nie pali, a następnie podsmażyć przegrzebki (bez tłoczenia), w 2 partiach, jeśli to konieczne, obracając się raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, o 5 łącznie minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przenieś przegrzebki do płytkiego naczynia do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
10
Dodaj wino do patelni i deglaze przez gotowanie, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dna patelni, aż ciecz jest zredukowana do około 2/3 Puchar. Wymieszać 1 łyżeczkę soku z cytryny, następnie dodać sos do mieszanki kapusty. Doprawić solą, pieprzem i w razie potrzeby sokiem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
KapustaKapusta
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Wlać wszelkie soki przegrzebki zgromadzone w naczyniu do pieczenia do mieszanki kapusty, a następnie podawać mieszaninę łyżką na kaszy i zwieńczone przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KapustaKapusta
KaszaKasza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Mieszankę kapusty można przygotować 1 dzień wcześniej i całkowicie schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzej i dodaj soki z przegrzebków przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia65
Magazyn