Przegrzebek Wieprzowy Perugina

Przegrzebek Wieprzowy Perugina
Przegrzebek wieprzowy Perugina wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 348 kalorii. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać wino, przegrzebki wieprzowe, prosciutto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Domowe Baci Perugina-Włoskie Czekoladki Nutella Z Orzechami Laskowymi, Herb Prosciutto na kotletach wieprzowych "wieprzowina na wieprzowinie", oraz Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina.

Instrukcje

1
W 12-calowej do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek,aż do palenia. Kawałki wieprzowiny zanurzyć w przyprawionej mące i wytrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, RozmrożonychOpakowanie Mrożonych Warzyw Gulaszowych, Rozmrożonych
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Saute na patelni, aż złoty kolor z jednej strony, przez 5 do 6 protokół. Włączyć i kontynuować gotowanie 3 do 4 Więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć na talerz w ciepłym miejscu i odsączyć miskę nadmiaru oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać Prosciutto, czosnek i kapary na patelni i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodaj wino, anchois, skórkę cytrynową i szałwię i wróć wieprzowinę na patelnię. Gotować do ogrzania, a płyn zmniejszy się do kilku łyżeczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Ułóż kawałki wieprzowiny na ciepłym talerzu, przykryj łyżkami sosu i podawaj z ciepłą soczewicą.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn