Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem

Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 723 kalorie, 16G białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka przegrzebków morskich, oleju roślinnego, koszernej soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Burgery z tuńczykiem z pikantnym majonezem, Chorizo y Papas" hamburgery z pikantnym majonezem, oraz Awokado i pikantny majonez Nadziewane hamburgery dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać majonez z ketchupem. Doprawić Tabasco, solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce.
W średnim rondlu z wrzącą wodą, gotować kukurydzę do miękkości, o 4 protokół.
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić. Pracując nad talerzem, Wytnij ziarna z kolb; będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki ziaren kukurydzy.
W robocie kuchennym przetworzyć 3/4 szklanki ziaren kukurydzy na pastę.
Dodać jedną trzecią przegrzebków, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i proces do pasty.
Dodaj pozostałe przegrzebki i proces aż tylko mieszane; nie powinny być małe grudki przegrzebki w mieszaninie. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski i mieszać w pozostałych 3/4 szklanki ziaren kukurydzy. Naoliwionymi rękami, pat mieszaninę do hamburgery, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Rozpal grilla. Opiekać bułki hamburgerowe na średnio gorącym ogniu, o 10 sekund.
Brush przegrzebki z olejem roślinnym i grill je na średnim ogniu, aż są ładnie zwęglone i ledwo gotowane w centrum, o 4 minut na stronie.
Rozłóż cienką warstwę pikantnego majonezu na obu połówkach bułek.
Umieść sałatę i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z przegrzebek hamburgery. Top każdy burger z 2 plastry boczku. Zamknąć kanapki i podawać od razu z pozostałym pikantnym majonezem na boku.