Provencal Seafood Bisque

Provencal Seafood Bisque
Jeśli masz mniej więcej 45 minut spędzić w kuchni, prowansalskie Owoce morza Bisque może być wybitny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu. 292 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka boczku, skórka pomarańczowa, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako danie główne. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Prowansalskie Ciasto Z Owocami Morza, Prowansalski Gulasz Z Owoców Morza # SundaySupper, oraz Bisque Z Owocami Morza.

Instrukcje

1
Gotować boczek: gotować boczek na średnim ogniu w garnku 6 do 8 quart, aż będzie chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Boczek wyjąć z garnka łyżką szczelinową. Odstawić na papierowy ręcznik, aby później użyć go do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Ugotować cebulę, seler, marchew: zwiększyć ogień do średniej wysokości i dodać cebulę, seler i marchew. Gotować przez 3-4 minuty, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta. Nie brązowiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Posypać wszystko solą, jak gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodaj rybę, pomidory i czosnek i gotuj przez kolejne 2-3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Dodaj skórkę pomarańczową, cayenne i szafran, a następnie dodać zasobów skorupiaków lub cokolwiek zdjęcie używasz. W szczypcie można nawet użyć bulionu z kurczaka lub warzyw, ale smak zupy będzie inny. Dusić delikatnie-nie pozwól, aby się gotowało-przez 20 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
SkorupiakiSkorupiaki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
SzafranSzafran
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
7
Zupę przecier: przygotuj kolejny garnek. Napełnij Blender jedną trzecią drogi zupą i zmiksuj ją na wysokim poziomie (zaczynając od niskiego, a następnie zwiększając do wysokiego) przez 1 minutę lub do momentu, gdy będzie dobrze przecierana. Pracę w partiach przecieru resztę zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
8
Przecieraną zupę wlać do czystego garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
1
Umieść zupę na średnim ogniu i dodaj śmietanę. Dobrze wymieszać i posolić, dodając w razie potrzeby. Nie pozwól, aby to się zagotowało! Albo pęknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
2
Podajemy przyozdobione kawałkami boczku lub koperkiem, a obok chrupiącego chleba. Do tego pasuje wytrawna róża lub lekkie czerwone wino; proponuję Beaujolais lub Pinot Noir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
KoperKoper
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn