Prosty Deser Creme Brulee

Prosty Deser Creme Brulee
Prosty deser Creme Brulee może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 545 kalorii, 7G białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka jaj, ciężką śmietanę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 44 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 38%. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, oraz Crème de Marrons Chestnut Crème Brûlée dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić 3 łyżki cukru i śmietany w misce mikrofalowej, aż dobrze się połączą; podgrzać mieszaninę w kuchence mikrofalowej, aż się ogrzeje, 1 do 2 minut i ponownie ubić, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ubić żółtka i ekstrakt z wanilii na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wlać śmietanę w 2 ramekiny. Ustaw ramekiny na patelni i wlej tyle gorącej wody, aby dotrzeć do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż desery śmietankowe są ustawione, ale nadal lekko jiggly po wstrząśnięciu, około 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć ramekiny z gorącej wody i schłodzić w lodówce do ostygnięcia, co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Posypać 1 łyżkę cukru równomiernie na wierzchu każdego deseru. Użyj palnika kuchennego lekko tosty i stopić cukier polewa aż brązowy i bąbelkowy, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TostyTosty
8
Przed podaniem ostudzić polewę cukrową. Aby służyć, użyj łyżki do złamania chrupiący cukier otworzyć odsłonić kremowy deser pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn