Proste pierogi z wieprzowiną i cebulką

Proste pierogi z wieprzowiną i cebulką
Proste pierogi wieprzowe i szalotka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 75. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz koszerną sól, szalotki, okrągłe opakowania z kluskami i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 49 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pierogi kukurydziane, szalotki i Cotija w bulionie kukurydzianym kokosowym, Proste Pierogi Zapiekane Na Patelni, oraz Łatwy kurczak i pierogi-prosty Bisquick dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić kostki wieprzowiny i soli w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozłóż kawałki wieprzowiny na obramowanej blasze do pieczenia, pozostawiając przestrzeń między kawałkami niż umieścić w zamrażarce na 15 minut, aż dopiero zacznie zamarzać, ale nadal giętkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W misce robota kuchennego, połączyć soloną wieprzowinę, boczek, jajko, bulion, sos sojowy i cukier. Proces do momentu utworzenia szorstkiego puree i kawałki wieprzowiny są nie większe niż 1/8 cala, około 20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać pory do robota kuchennego i pulsować aż do równomiernego włączenia, około 6 jednosekundowych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Pracując z kilkoma skórkami na raz, umieść około 1 łyżkę nadzienia na środku każdego opakowania. Użyj palca, aby rozprowadzić niewielką ilość wody wokół krawędzi każdego opakowania. Uszczelnij owijki, składając się na pół i plisując jedną stronę 5 lub 6 razy, ściskając krawędzie razem, gdy idziesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Gotowe pierogi układamy na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia, rozdzielając je tak, aby nie sklejały się, a całość przykrywamy czystą, wilgotną ściereczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Wyłożyć parowiec bambusowy zwiędłymi liśćmi kapusty lub sałaty lub utworzyć pergaminową wkładkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
8
Pierogi umieść w parowarze, pozostawiając niewielką szczelinę między każdym z nich miejsce nad wokiem gotującej się wody. Paruj przez 7 do 9 minut, aż skórki będą przezroczyste i nadzienie zostanie ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
9
Podawać natychmiast z sosem sojowym, pastą chili, octem Chinkiang, czarnym octem lub zwykłym octem ryżowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet CzarnyOcet Czarny
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Pasta ChiliPasta Chili
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje75
Ocena Zdrowia0
Magazyn